Доколку имаш 18-29 години, искористи ја можноста и аплицирај за ваучер до 30.000 ден, и запиши се на некој од понудените курсеви во нашето училиште !

 

Понудени курсеви од Лингвафан, Центар за странски јазици и компјутери, за кои може да го искористиш ваучерот до 30.000 ден. Напомена: До курсот е истакната целосната цена на курсот. Вие плаќате 50 % од вредноста на курсот, а останатите 50% ги покривате со добиениот ваучер за дигитални вештини , а кој претходно сте го добиле со аплицирање на страната uslugi.gov.mk 

Листа на курсеви на кои може да се пријавиш, цена и број на часови. Разгледајте ја детално листата на понудените курсеви, запомнете го точниот назив, и при аплицирање за дигиталниот ваучер , внесете го името на курсот, како и името на училиштето Лингвафан.

Ви стоиме на располагање за сите дополнителни информации во  однос на аплицирањето.

Име на курс Број часови Цена без ДДВ(ден.) ДДВ
Windows 10 и MS Word 2016 24 4.800,00 0
MS Excel 2016 24 4.600,00 0
Напреден MS Excel 2016 28 6.900,00 0
MS Power Point 2016 22 5.600,00 0
Adobe Animate 30 11.900,00 0
Autodesk Maya 2017 30 13.000,00 0
Adobe Illustrator CC 30 11.900,00 0
Adobe Photoshop CC 30 11.900,00 0

Пријавувањето за дигитален ваучер , важи до 01.08.2020 ! Побрзајте !

Информации на телефон: 076748848 или на

e:mail lingvafan@yahoo.com

Со почит,

Тимот на Лингвафан

ЛингваФан