ПРОМОТИВНИ КУРСЕВИ

ДЕЛОВЕН АНГЛИСКИ

Повeќе

ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

Повeќе

АЛБАНСКИ ЈАЗИК

Повeќе

 ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ

КОИ СЕ НАШИТЕ СТУДЕНТИ:

– Деца од предучилишна возраст од 4 – 6 год; – Деца од основно образование; – Младинци; – Универзитетски студенти; – Возрасни; – Професионални стручњаци; – Странски студенти и...

read more

КОЈА Е НАШАТА ДЕЈНОСТ:

Општи курсеви по: – АНГЛИСКИ, ГЕРМАНСКИ, АЛБАНСКИ, ГРЧКИ, ФРАНЦУСКИ, ИТАЛЈАНСКИ, ТУРСКИ, ШПАНСКИ, СЛОВЕНЕЧКИ, ШВЕДСКИ, РУСКИ и МАКЕДОНСКИ ЗА СТРАНЦИ; – Забавиште на англиски јазик за деца од предучилишна возраст; – Македонски за странци; –...

read more

КОИ СМЕ НИЕ:

ЛИНГВАФАН е акредитиран центар за странски јазици, член и основач на MAQS (Македонска асоцијација за квалитет во наставата по странски јазици). Асоцијативна членка на EAQUALS (Европската асоцијација за квалитет во наставата по странски јазици). Основан во 1990 год.,...

read more

Нашата мисија е Вашата доверба и Вашите задоволени очекувања !

Нашата мисија е Вашата успешна комуникација, вашиот потполн нов поглед на свет !

Нашата мисија е Вашата сигурна иднина !

Локација

Контакт телефон:
Аеродром: 02/2446 – 227

Центар: 02/3117 – 386

Тафталиџе 2: 02/3078 – 969

Адреса:

Aerodrom

Centar

Taftalidze 2