Уписи 2017 / 2018
Уписите за академската година 2017/2018 започнуваат од  21-ти Август и ќе траат целата година. Училиштето ќе отворено од 16.00 h до 21:00 h.

Уписот може да се изврши  во нашето училиште ,преку телефон, или на нашиот e-mail lingvafan@yahoo.com.

Дежурен телефон 070221216

Ве очекуваме

Тимот на Лингвафан