АНГЛИСКИ ЈАЗИК

Лингвафан Ви ги нуди следниве курсеви за aнглиски јазик:

  • Kурсеви за возрасни
  • Курсеви за деца и средношколци
  • Специјализирани курсеви
  • Викенд курсеви
  • Курсеви дизајнирани според вашите потреби
  • Курсеви во вашите простории
  • Индивидуални часови

 

ЛингваФан