Германски јазик

Започнаа новите уписи  2017/2018-та за групите по германски јазик , за сите возрасти и степени !

  • Подготвителни курсеви , за деца од 4-6 години.
  • Детски курсеви
  • Курсеви за младинци и средношколци
  • Курсеви за возрасни
  • Специјализирани курсеви
  • АКТУЕЛНО !!! Курсеви за медицинари

Уписот трае до 01.10.2017 год.

ПРОМОТИВЕН ПОПУСТ ЗА СИТЕ НОВОЗАПИШАНИ КАНДИДАТИ од 20% на ПРВАТА МЕСЕЧНА РАТА !!!

ЛингваФан