УПИСИ 2021/2022

Запиши се на некој од понудените курсеви во нашето училиште !

 

Листа на курсеви на кои може да се пријавиш, цена и број на часови.

Ви стоиме на располагање за сите дополнителни информации во  однос на аплицирањето.

Име на курс Број часови Цена без ДДВ(ден.) ДДВ
Windows 10 и MS Word 2016 24 4.800,00 0
MS Excel 2016 24 4.600,00 0
Напреден MS Excel 2016 28 6.900,00 0
MS Power Point 2016 22 5.600,00 0
Adobe Animate 30 11.900,00 0
Autodesk Maya 2017 30 13.000,00 0

Пријавувањето  важи до 01.10.2021 ! Побрзајте !

Информации на телефон: 076748848 или на

e:mail digitalni.veshtini@gmail.com

Со почит,

Тимот на Лингвафан

ЛингваФан