python

❌💻Додадена вредност, на врeмето на Вашето дете, поминато пред компјутер 💻❌
💻Python курс за почетници💻
❗ За кого е наменет курсот? Курсот е наменет за деца од 8-14 години.
❌Не е потребно претходно искуство во програмирање. Само желба за учење !
❗ Кодот напишан во програмскиот јазик Python е лесен за читање и лесен за разбирање, што го прави лесен за учење – и совршен за деца и ученици од основно училиште. Искусните програмери откриваат дека секоја програма е поедноставна со програмата Python, поради што е омилен јазик за брз развој на апликации. Исто така, програмскиот јазик Python работи на сите платформи, и скоро секој може да го користи, без оглед на тоа кој компјутер го има – програмите на Python дури ќе работат на таблети со Android или IOS.
❗ Пријави се на курсот ВЕДНАШ !
❗ Начин на изведување на курсот : 100 % ONLINE или со физичко присуство!
❗ Термини : Еднаш неделно по 90 мин, во договор со групата
❗ Вкупно часови : 30h * 45 мин.
☎ Инфо : 076 748 848
ЛингваФан