Преку курсевите за компјутерска графика  и анимација , кандидатите учат да создадат креативни и функционални графички дизајни, прлагодени за нивната возраст. Учат да дизајнираат карактери, анимации и креативно да се изразуваат.

Можете да изберете некој од понудените курсеви :

  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • Adobe Animate
  • Autodesk Maya

Наставата е еднаш до два пати неделно, може да биде организирано и преку викенди.

Секое дете работи индивидуално на компјутер

За повеќе инфо, јавете се на 076 748 848